Kortingscode freds bouwtekeningen

0 Reacties

succes 100%

Coupon Details

Jij en ik, we lijken best veel op elkaar…
Net als jij weet ik hoe fijn het is als een doe-het-zelf project snel en perfect is afgerond. Je krijgt complimenten van de mensen om je heen. En los daarvan: het is zó bevredigend om met je handen te maken wat je ogen zien.
Jammer alleen dat projecten vaak lang duren of eindigen in een teleurstelling!
Geloof me: dat is me vaak zat overkomen. Ja, timmeren en doe-het-zelven zit me in het bloed. Dat wil niet zeggen dat ik altijd maar gewoon kon maken wat ik zag. En ik behoorde ook beslist niet tot de snelle doe-het-zelvers…

Tegen deze dingen ben ik vaak aangelopen – herkenbaar?
Je zoekt op internet naar oplossingen voor jouw idee of project – dat kost je uren en uren spitwerk
Als je een werkbeschrijving of tekening vindt, voldoet die niet precies aan wat jij zoekt – je neemt genoegen met iets dat je eigenlijk niet wilt
Plannen die je tegenkomt zijn vaak incompleet, onduidelijk of missen afmetingen – dan ben je evengoed weer veel tijd kwijt aan uitzoekwerk
Of de plannen die je tegenkomt missen belangrijke informatie – ze zijn meestal bedoeld om producten te promoten en niet om jou te helpen
Je laat je idee uitwerken door een tekenbureau – je krijgt een fantastische bouwtekening die je 447 euro kost (au)…
Wat nu als er een manier is om jouw projecten voordelig en snel af te ronden – op een manier die jij voor ogen hebt!
Stel je voor: je hebt een idee voor een project. Je pakt de bouwtekening erbij die er exact bij past, je gaat aan de slag en in no-time is je project afgerond.
Geen gezoek, geen gehannes, geen dure rekening van het tekenbureau. Wel bewondering van de mensen om je heen en een zeer voldaan gevoel.
En niet voor een enkel project. Maar altijd. Elke keer als je een project-idee hebt.
Dat zou geweldig zijn, toch?

Maak kennis met mijn levenswerk
Gefrustreerd raakte ik van al dat zoeken en niet vinden. Daarom heb ik me toegelegd op het maken van bouwtekeningen. Van alles wat ik ooit heb gemaakt is er nu een bouwtekening.
Bouwtekeningen helpen je enorm bij het behalen van perfecte klusresultaten.
De afgelopen jaren heb ik meer dan 10.000 bouwtekeningen gemaakt. Zo opgezet dat iedere doe-het-zelver er mee kan werken – zelfs als je niet zo ervaren of handig bent.
Met mijn bouwtekeningen is het een kwestie van materiaal op maat maken en in de juiste volgorde in elkaar zetten.
Alle tekeningen zijn verzameld in het complete Doe-Het-Zelf Bouwtekeningen pakket. Inclusief duidelijke stap-voor-stap bouwplannen die alles 100% duidelijk maken. Het kan niet missen.
Fred’s Bouwtekeningen Pakket