Kortingscode dash dieet plan

0 Reacties

succes 100%

Coupon Details

Waarom is het DASH Dieet zo populair?

Een expert panel, samengesteld door US News, met oa. Phd. Lori Mosca en Phd. Kathie Beals, kwam na een recent onderzoek tot de conclusie dat het DASH Dieet, voor de 6de keer op rij, ook in 2016 beschouwd dient te worden als het beste dieet. (Hier vind u het overzicht van alle experts die aan het onderzoek hebben deelgenomen.

De populariteit van het DASH Dieet is een combinatie van een eenvoudig, evenwichtig dieet samen met de massale steun van nationale en internationale gezondheidsinstanties zoals oa. ‘The National Heart, Lung, and Blood Institute’* en ‘The American Heart Association (AHA)’.
(* NHLBI is één van meest gerenomeerde gezondheidsinstituten ter wereld) Meer en meer Europese instanties beginnen ook de positieve invloed van het DASH dieet te erkennen.
Het DASH Dieet Plan kiest vooral voor gezond verstand en werd eerste uit een lijst van 32 diëten. Zowel in de algemene categorie als de categorie voor een gezonde levensstijl stond het aan kop, terwijl het een gedeelde eerste plaats kreeg voor beste dieet voor mensen met diabetes. De experten wezen op het feit dat het DASH dieet plan vrij gemakkelijk te volgen is en dus ook op lange termijn een goede keuze is. Het enige ‘nadeel’ is dat het, door de vele verse producten, “niet zo goedkoop” is.
De ‘slechtste’ diëten:
Sommige van de meest populaire diëten eindigden helemaal onderaan. Met oa. het Paleo dieet of oerdieet en Het Dukan Dieet die een gedeelde laatste plaats kregen omdat ze “te streng zijn, te veel regels hebben en er geen bewijs is dat ze effectief werken”. Een expert beschreef het laatste zelfs als “idioot”